CURSUSSEN

Laden Cursussen

« Alle Cursussen

BORSTCRAWL OPEN WATER | vijf weekse level 2 cursus | Start 3 sep. 11:00 uur

Herhalend evenement bekijk alles

Cursusperiode 3 sep – 1 okt 11:00 – 12:00 uur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
BORSTCRAWL OPEN WATER | vijf weekse level 2 cursus | Start 3 sep. 11:00 uur
325,00
8 beschikbaar

Deze cursus is bedoeld voor cursisten van Swim in Balance na het volgen van een basiscursus crawl in open water of na een level 2 cursus binnen in ‘t zwembad.

Na de level 1 crawl basiscursus heb je alles geleerd om de hele slag te kunnen zwemmen. Je hebt veel informatie gekregen, maar de slag is nog niet geautomatiseerd. Natuurlijk kun je hier zelf mee aan de slag gaan en het zelf verder uitwerken. Veel van onze cursisten hebben echter de behoefte om de slag onder begeleiding te verfijnen en te automatiseren. Op deze manier sluipen er geen slordigheden in en kun je steeds vragen stellen als je iets niet meer precies weet. Hiervoor is de level 2 cursus bedoeld.

In deze cursus krijg je geen nieuwe informatie, maar helpen we je om alle informatie uit de level 1 cursus goed uit te werken. Daarom is deze cursus is uitsluitend toegankelijk voor cursisten die de level 1 crawl cursus gevolgd hebben. Ook benadrukken we in deze cursus de extra vaardigheden die je nodig hebt om in open water te zwemmen (omgaan met de golven, koers houden etc). Je zult merken dat je na de level 2 cursus met veel meer gemak en zonder meer zo intensief te hoeven nadenken kunt doorzwemmen.

In deze cursus is veel ruimte voor persoonlijk advies. In de praktijk zien we dat onze leerlingen veel baat hebben bij de combinatie van de level 1 cursus en de level 2 cursus. Het beste is om de twee cursussen meteen aansluitend te volgen. Je kunt er ook voor kiezen om eerst 6 weken zelf te oefenen en daarna een level 2 cursus te doen, maar dit hangt er van af hoe zelfstandig je kunt oefenen.

Op dit moment gaat ongeveer 80% van de cursusdeelnemers bij Swim in Balance direct door met de level 2 cursus. Tijdens deze cursus leer je ook specifieke open water zwem technieken zoals het boven water naar voren kijken om te zorgen dat je recht zwemt en het omgaan met golven. Het is mogelijk om meerdere level 2 cursussen achter elkaar te doen (zoveel je wilt, tot het niveau dat je zelf wilt bereiken), want door de persoonlijke benadering is geen les identiek en zul je je zwemslag steeds verder verfijnen.

Tijdens deze cursus leer je ook specifieke open water zwem technieken zoals een rechte koers zwemmen, zwemmen met een wetsuits en/of zwemboei en het omgaan met golven. Tijdens de cursus kun je wetsuits lenen van Swim in Balance als je het te koud vindt. Er zijn een toiletgebouwtje, douches en omkleedkamers. Deze cursus is bij uitstek geschikt voor mensen die liever in natuurwater zwemmen dan in een zwembad, of die willen wennen aan het zwemmen in open water.

Les 1: Zon 3 sep 11:00-12:00 uur
Les 2: Zon 10 sep 11:00-12:00 uur
Les 3: Zon 17 sep 11:00-12:00 uur
Les 4: Zon 24 sep 11:00-12:00 uur
Les 5: Zon 1 okt 11:00-12:00 uur

3 september , 11:00 1 oktober , 12:00

Gegevens

Begin:
3 september, 11:00
Einde:
1 oktober, 12:00
Kosten:
€325,00
Cursus Categorieën:
, , ,

Organisator

Swim in Balance
Telefoon:
085-8771505
E-mail:
info@swiminbalance.nl
Site:
www.swiminbalance.nl
Oostbroekerweg 17
Velsen-Zuid,
+ Google Maps

Gerelateerde cursussen