open water zwemmen

OPEN WATER ZWEMMEN


Open water zwemmen
cursussen, lessen en workshops

Van begin juni tot half oktober organiseren we 6-weekse cursussen en dag- of weekendworkshops zwemmen in open water. Buitenwater zwemmen heeft als voordeel dat je zwemt in natuurwater zonder chemicaliën. Als je doel is om zelf veel buiten te zwemmen dan is het ook een voordeel om les te krijgen in dezelfde omstandigheden als waar je daarna zelf zwemt.

Zwemmen in open water op diverse locaties


Momenteel zijn de locaties waar we open water cursussen geven:

De waterkwaliteit is er goed en je kunt er staan. Wij hebben wetsuits in alle maten, die je voor 25 euro tijdens alle lessen kunt gebruiken als je wilt. Je hoeft dus niet iets aan te schaffen en kunt eerst kijken of buitenwater iets voor je is.

In de 6-weekse cursussen bouw je de betreffende zwemslag (crawl, schoolslag of vlinderslag) stap voor stap op en krijg je daarbij ook specifieke tips voor het zwemmen in open water. Ook zijn er crawl level 2 cursussen voor mensen die bij ons al de basiscursus hebben gedaan en hun slag willen verfijnen in combinatie met leren omgaan met de specifieke kenmerken van buitenzwemmen.

We werken met groepjes van maximaal 8 deelnemers en is de leraar steeds bij je in het water.

Prijs: 295,- euro voor 6 lessen
Huur wetsuit: 25,- euro voor 6 lessen

Startdata aankomende 6-weekse open water cursussen (klik op ‘aanmelden’ om alle data te zien).

Aankomende 6-weekse cursussen

Oefenuurtjes

Reviews

Een heerlijke mix van sportieve inspanning en ontspanning. Precies wat ik nodig had! Zon, zee, zout water en inspirerende zwemgenoten!

- Annelies (zwemvakantie)