open water zwemmen

OPEN WATER ZWEMMEN


Open water zwemmen
cursussen, lessen en workshops

Van half mei tot half oktober organiseren we 6-weekse cursussen en dag- of weekendworkshops zwemmen in open water. Buitenwater zwemmen heeft als voordeel dat je zwemt in natuurwater zonder chemicaliën. Als je doel is om zelf veel buiten te zwemmen dan is het ook een voordeel om les te krijgen in dezelfde omstandigheden als waar je daarna zelf zwemt.

Zwemmen in open water bij hotel Fletcher, Spaarnwoude

Momenteel is de locatie waar we open water cursussen geven Spaarnwoude (bij Haarlem), achter het Fletcher hotel. De waterkwaliteit is daar goed, je kunt er staan en er is een comfortabele steiger om het water in en uit te gaan. Daar zijn ook omkleedruimtes, toiletten en douches aanwezig, en een restaurantje om voor of na je les iets te nuttigen. Wij hebben wetsuits in alle maten te leen die je tijdens de cursus kunt gebruiken, je hoeft dus niet iets aan te schaffen en kunt eerst kijken of buitenwater iets voor je is. In het voorjaar en najaar is zwemmen in een wetsuit wel prettiger. In de zomer is dat voor de meeste mensen niet nodig.

Aankomende buitenwater zwemmen cursussen

Aankomende cursussen

Oefenuurtjes

Reviews

Een heerlijke mix van sportieve inspanning en ontspanning. Precies wat ik nodig had! Zon, zee, zout water en inspirerende zwemgenoten!

- Annelies (zwemvakantie)