ZWEMVAKANTIE KROATIË


Zwemvakantie op het zuidpuntje van Istrië

Na succesvolle edities van de vorige jaren zullen we ook in 2024 weer drie zwemvakanties van een week organiseren in hetzelfde heerlijke 4-sterren hotel, direct aan de Adriatische zee, in Istrië.  Ga je mee?

Inclusief:

 • Swim in Balance® zwemcursussen naar keuze
 • een prachtige boottocht/snorkel/open water zwemexcursie in het midden van de week
 • 7 nachten verblijf in het 4-sterren hotel op basis van half pension (ontbijt en diner)

Optioneel:
Introductiecursus Alexander Techniek (3 x 1 uur), Privé Alexander Techniek lessen, Open water zwemworkshop, extra rugcrawl cursus, privé zwemlessen, wellness, excursies, fietshuur, tennis, etc.

Heb je interesse? Laat het ons weten.

Tijdens deze vakantie krijg je gedurende een week twee uur per dag Swim in Balance® zwemles, met een rustdag in het midden van de week. Je kunt twee cursussen kiezen uit: crawl level 1crawl level 2schoolslag of vlinderslag. In een 25 meter binnenbad gevuld met gefilterd zeewater, direct aan zee!

Waar is het?

De zwemvakantie vindt plaats in het Park Plaza hotel ‘Belvedere’ in Medulin, vlakbij de stad Pula, in het uiterste zuidpuntje van Istrië. Het hotel ligt op 200 meter van de zee (snorkelen!) en heeft naast het binnenbad ook nog twee buitenzwembaden. Houd er rekening mee dat in het voorseizoen de buitenbaden nog erg fris zijn. We nemen wetsuits mee voor in de zee. In het hoog- en naseizoen is dit niet nodig, dan is de zee goed opgewarmd. Vanaf vliegveld Pula is het 15 minuten met de taxi. Er zijn rechtstreekse vluchten Amsterdam-Pula en Rotterdam-Pula. Je kunt ook op Venetië vliegen en met de veerpont in 3 uur naar Pula varen, een mooie tocht.

Hoe intensief is het programma?

Afhankelijk van je eigen wensen kun je je programma zo intensief maken als je wilt, of juist lekker snorkelen en luieren aan het strand. De vakantie is heel geschikt voor mensen die individueel deelnemen. Je kunt ook familie of vrienden meenemen. Ze hoeven niet per se deel te nemen aan de zwemactiviteiten: er zijn veel andere leuke dingen te doen. Je kunt hun verblijf (incl. halfpension en gebruik van de zwembaden) via ons met korting boeken en samen vakantie vieren.

Data

 • Voorseizoen: zondag 26 mei – 2 juni 2024
 • Hoogseizoen: zaterdag 6 – 13 juli 2024
 • Naseizoen: zondag 15 – 22 september 2024

Prijzen en boeken

‘Exclusieve zwemvakantie door Swim in Balance®! Klinkt goed! Maar ik heb nog een paar vragen.’

Waaraan kan ik nog meer deelnemen naast de 2 cursussen?

 • gezamenlijke boottocht (inclusief)
 • introductiecursus Alexander Techniek (3 x 1 uur) 199,- euro
 • privé Alexander Techniek lessen (1 uur) 85,- euro
 • extra zwemcursus in de ochtenden (schoolslag, vlinderslag etc)  195,- euro
 • open water zwemcursus (2 x 1 uur) 69,- euro
 • individuele zwemles, vanaf 59,- euro
 • Rugcrawl workshop (2 uur) 149,- euro

Wat is er zoal te doen?

 • snorkelen in zee, 2 buitenbaden
 • wandelen, fietsen (natuurreservaat)
 • yoga in de ochtend (gratis)
 • hardlopen (prachtige promenade langs de kust)
 • tennis (banen te huur)
 • boottochtje naar Ceja
 • duik- of surf cursus (bij naburig hotel)
 • fietstochten maken (te huur) naar prachtig natuurreservaat
 • wijnproeverij (15 euro, 6 wijnen)
 • Pula bekijken (mooi Romeins amphitheater)
 • Istrische muziekavond
 • Istrische keuken proeverij

Welke faciliteiten zijn er verder?

 • uitgebreide wellness faciliteiten, veel soorten massages, sauna etc
 • badjas service
 • oppasservice en kinderanimatie
 • fitness faciliteiten

Schrijf je nu in en beleef je ultieme zwemvakantie!

Om je aan te melden voor deze vakantie, klik op bovenstaande knop of schrijf een email naar: info@swiminbalance.nl.  

Dan kun je meer info ontvangen over bijv. de tarieven voor familieleden en antwoord krijgen op andere vragen. Omdat het hotel erg geliefd is, raden we je aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden, dan hebben we de meeste kans dat we je kamer nog kunnen reserveren. Last-minute boekingen zijn een gok, maar wel mogelijk. We verwachten tussen de 15 – 20 deelnemers.

Prijzen passieve deelnemers: voorseizoen 1000 euro, hoogseizoen 1200 euro, naseizoen 1100 euro op basis van 2-persoonskamer en half pension, en incl gezamenlijke boottocht.

Alexander Techniek introductiecursus

Tijdens deze zwemvakanties is het mogelijk om een introductiecursus van 3 x 1 uur te volgen die gegeven wordt door de oprichter van Swim in Balance, Esther Visser. Zij is Alexander Techniek docente en professioneel violiste. In deze cursus (op het droge!) leer je meer over efficient en gezond bewegen in het dagelijks leven: Lopen, zitten, opstaan van een stoel, iets van de grond pakken, het zitten achter een computer, etc. Wat gebeurt er daarbij met de balans op je voeten? Hoe beïnvloedt de balans van je hoofd het gebruik van je gewrichten? Hoe kun je spanning in je schouders verminderen, etc. Kortom: Efficiënter en gezonder leven. Als je dit interessant vindt dan is deze cursus zeker een aanrader!

Hartelijk welkom!

Algemene Voorwaarden Zwemvakantie Kroatië

Reviews

Een heerlijke vakantie, waarin ik heb leren zwemmen op een heel nieuwe manier. Fijne locatie, rustig zwembad en aan de zee, dus alle mogelijkheden om tussendoor te oefenen. Fijne lessen met veel persoonlijke aandacht. Ik dacht dat ik twee uur zwemmen zwaar zou vinden, maar met het aanleren van deze techniek is het heerlijk.

- Floortje (zwemvakantie)

Erg leuke week in een mooie omgeving om de Shaw methode te leren.

- Martin (zwemvakantie mei 2022)

Als je zoals ik dacht dat je nooit zou kunnen leren crawlen, en als je wil leren om (niet alleen in het zwembad) meer effect te sorteren met minder kracht, dan is dit een cursus om te doen. Laagdrempelig, leuke mensen, interessante methode, heerlijke locatie en echt resultaat.

- Cilia (zwemvakantie mei 2022)

Van ganser harte beveel ik de zwemvakanties van Swim in Balance aan. Een nieuwe slag écht goed aanleren, met alle individuele begeleiding die iedere deelnemer nodig heeft, dat lukt hier gegarandeerd. Bovendien heb ik veel geleerd over de Alexander Techniek, waar Swim in Balance haar zwemmethode op baseert – ook super waardevol voor andere sporten, musiceren en leven in het algemeen. Hoewel we hard gewerkt hebben, voelde het echt als vakantie – heerlijk om na het zwemmen de sauna in te duiken! Ik wens Swim in Balance nog heel veel blije deelnemers toe!

- Alix (zwemvakantie mei 2022)

Een memorabel avontuur, waarbij ik tot mijn stomme verbazing ècht heb leren borstcrawlen, ongelofelijk!

- Nicolien (zwemvakantie mei 2022)

Vakantie vieren en ook nog iets leren is nog nooit zo leuk geweest!

- Esther (zwemvakantie)

Deze bijzondere reis heeft me veel gebracht, dmv de Alexander zwemtechniek en de ontspannende manier van lesgeven ben ik weer vrienden met water geworden. Naast deze “herenigde vriendschap” zijn er ook andere prachtige mensen en ervaringen op mijn pad gekomen. Dank voor deze speciale week.

- Sylvia (zwemvakantie)

De zwemvakantie naar Kroatië was heerlijk! Goed weer, mooie mensen, iedere dag nieuwe dingen leren in het zout waterbad, leuke optionele activiteiten en genoeg vrij tijd om lekker je eigen gang te gaan. Perfect!

- Lydia (zwemvakantie)

Een heerlijke mix van sportieve inspanning en ontspanning. Precies wat ik nodig had! Zon, zee, zout water en inspirerende zwemgenoten!

- Annelies (zwemvakantie)

Als je dacht dat je kon zwemmen moet je dit eens proberen. Ontspannende technieken leer je van deskundige docenten in een prachtig zwembad aan de kust van Kroatië.

- Nora (zwemvakantie)