RETREAT


Retreat

Behoefte aan tijd voor jezelf? Wil je even bijkomen? Je kunt deze zwemvakantie heel goed inzetten als een retreat. Je hoeft deze week helemaal nergens aan te denken, alles is verzorgd en geregeld.

Er staat elke maaltijd top-kwaliteit eten voor je klaar, met keuze uit veel soorten gerechten: eventueel glutenvrij, vegetarisch, verse vis uit zee, mals lamsvlees, heerlijke lokale pasta producten, lokaal geproduceerde olijfolie. Je kunt met de groep eten of in je eentje. Je kamer wordt elke dag schoongemaakt. De enige ‘verplichting’ is het volgen van zwemles gedurende 2 uur in de morgen, in een gezellige groep deelnemers. De rest van de dag kun je een boek lezen op het strand, een massage nemen, een mooie wandeling maken, wat je maar wilt.

We hebben tijdens de afgelopen 11 vakanties in de praktijk gemerkt dat de combinatie van de prachtige omgeving, veel zon, fysieke inspanning en veel ontspanning een weldadig effect heeft op de deelnemers. Regelmatig gingen er mensen mee die herstellende waren van een burnout. Ze zeiden zelf dat ze als herboren terug kwamen (zie reviews) en wij zagen ook dat ze elke dag er beter uit gingen zien. Ze kwamen soms aan met het idee om hun baan op te zeggen en vertrokken met allerlei inspiratie voor betere oplossingen. De Alexander Techniek (optioneel in de middagen) draagt hier ook zeker aan bij, omdat het zowel fysiek als mentaal een positieve invloed heeft. Je krijgt letterlijk meer invloed op je gedachtes en op je lichaam, je leert jezelf effectief aan te sturen.

Zit jij in en situatie waarin je even tijd voor jezelf nodig hebt en behoefte hebt aan reflectie? Dan nodigen we je van harte uit om mee te gaan. Je kunt erop vertrouwen dat je alle vrijheid krijgt om zelf te kiezen of je je tijd alleen wilt doorbrengen of juist met anderen, niemand dwingt je om deel te nemen aan groepsactiviteiten, maar die zijn er wel als je dat leuk vindt. De heen- en terugreis is heel makkelijk (minder dan 2 uur vliegen) en als je dezelfde vlucht neemt als de zweminstructeurs dan is zelfs de taxi naar het hotel voor je geregeld.

Je kunt deze vakantie ook opgeven als Alexander Techniek retreat en deze eventueel vergoed krijgen door je verzekering of werkgever.

Vrij als een vis’ – Flow magazine

Schrijf je nu in en beleef je ultieme zwemvakantie!

Om je aan te melden voor deze vakantie, klik op bovenstaande knop of schrijf een email naar: info@swiminbalance.nl.  

Dan kun je meer info ontvangen over bijv. de tarieven voor familieleden en antwoord krijgen op andere vragen. Omdat het hotel erg geliefd is, raden we je aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden, dan hebben we de meeste kans dat we je kamer nog kunnen reserveren. Last-minute boekingen zijn een gok, maar wel mogelijk. We verwachten tussen de 15 – 20 deelnemers.

Hartelijk welkom!

Algemene Voorwaarden Zwemvakantie Kroatië