OPEN WATER


open water cursussen, lessen en workshops

Van half mei tot half oktober organiseren we 6-weekse cursussen en dag- of weekendworkshops in open water. Het voordeel hiervan is dat je zwemt in natuurwater zonder chemicaliën. Als je doel is om zelf veel buiten te zwemmen dan is het ook een voordeel om les te krijgen in dezelfde omstandigheden als waar je daarna zelf zwemt.

Watersportterein ‘De Watergeus’ te Spaarnwoude

Momenteel is de locatie waar we open water cursussen geven Spaarnwoude (bij Haarlem), maar komende zomer gaan we waarschijnlijk ook bij Utrecht en Amsterdam open water workshops aanbieden. In Spaarnwoude zijn toiletten en douches aanwezig, en een restaurantje om voor of na je les iets te nuttigen. Wij hebben wetsuits in alle maten te leen die je tijdens de cursus kunt gebruiken, je hoeft dus niet iets aan te schaffen en kut eerst kijken of buitenwater iets voor je is. In het voorjaar en najaar is zwemmen in een wetsuit wel prettiger. In de zomer is dat voor de meeste mensen niet nodig.

  • Genieweg 36, Velsen-Zuid

Aankomende open water cursussen

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland

Aankomende cursussen

jan 10
jan 10
jan 10
jan 10

Oefenuurtjes

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland

Reviews

“Een heerlijke mix van sportieve inspanning en ontspanning. Precies wat ik nodig had! Zon, zee, zout water en inspirerende zwemgenoten!”

- Annelies (zwemvakantie)