CURSUSSEN

Laden Cursussen

« Alle Cursussen

RUGCRAWL | WORKSHOP | Zon. 31 juli 10:00 uur

Cursusperiode 31 juli 10:00 uur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

In deze workshop leer je volgens de Shaw Methode de rugcrawl uitvoeren, dus op een gestroomlijnde manier die goed is voor je nek en rug. De workshop is geschikt voor mensen die al bij Swim in Balance de borstcrawl hebben leren zwemmen of voor nieuwe cursisten.

Momenteel is de locatie waar we open water cursussen geven Spaarnwoude (bij Haarlem), achter het Fletcher hotel. De waterkwaliteit is daar goed, je kunt er staan en er is een comfortabele steiger om het water in en uit te gaan. Daar zijn ook omkleedruimtes, toiletten en douches aanwezig, en een restaurantje om voor of na je les iets te nuttigen. Wij hebben wetsuits in alle maten te leen die je tijdens de cursus kunt gebruiken, je hoeft dus niet iets aan te schaffen en kunt eerst kijken of buitenwater iets voor je is. In het voorjaar en najaar is zwemmen in een wetsuit wel prettiger. In de zomer is dat voor de meeste mensen niet nodig.

Oprichter van Swim in Balance Esther Visser zal deze workshop zelf geven en verheugt zich erop om je de techniek aan te leren.

Maximum aantal deelnemers: 12 personen

Plaats: Fletcher Hotel, Spaarnwoude. Wetsuits kun je lenen tijdens de workshop als je het fris vindt. Douches en toiletten zijn aanwezig.

Welkom!

31 juli 2022 , 10:00 13:00

Gegevens

Datum:
31 juli 2022
Tijd:
10:00 – 13:00
Kosten:
€147,00
Cursus Categorie:

Organisator

Swim in Balance
Telefoon:
085-8771505
E-mail:
info@swiminbalance.nl
Site:
www.swiminbalance.nl
Oostbroekerweg 17
Velsen-Zuid,

Gerelateerde cursussen